f

El Col·legi facilita l’accés de les persones col·legiades i precol·legiades a l’administració pública gràcies a la signatura d’un conveni amb Formar-te Espai de Futur

L’acadèmia de preparació d’oposicions oferirà preus molt avantatjosos i la possibilitat de seguir els seus cursos en tot el territori.

Dimecres 2 de febrer, el Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya i Formar-te Espai de Futur van signar un conveni de col·laboració per tal d'afavorir la incorporació de psicòlegs i psicòlogues col·legiats a les administracions públiques, un acord emmarcat dins de les línies estratègiques d'ocupabilitat de la Junta de Govern del COPC.


A la imatge, d'esquerra a dreta: Àngel Royo, director de Formar-te; Guillermo Mattioli, degà del COPC; Elisa MIcciola, comissionada de Desenvolupament Professional de la Junta de Govern; Maria Moreno, coordinadora de Formar-te

Gràcies a la signatura del conveni, les persones col·legiades i precol·legiades poden accedir de forma prioritària i amb condicions molt avantatjoses als cursos de preparació d’oposicions, tant els que es programen per l’àmbit local com autonòmic: fins a 25% de descompte per a persones col·legiades i 10% per a precol·legiades. A més, Formar-te dissenyarà formacions específiques per als psicòlegs i psicòlogues en format de píndoles, cursos de temari general o específic, sempre complementaris a l’oferta pròpia del COPC.

Formar-te disposa d’una plataforma en línia que habilitat el seguiment dels cursos en qualsevol punt del territori, de manera que totes les persones col·legiades i precol·legiades poden ser alumnes potencials dels cursos en les mateixes condicions arreu. Les accions del COPC sempre volen garantir la igualtat d'oportunitats per a tots els col·legiats i col·legiades de tot el territori, independentment d'on estiguin establerts, i la descentralització a les delegacions territorials i les activitats telemàtiques implementen aquesta voluntat. Per informar-te sobre l’acadèmia de preparació d’oposicions a les administracions estatal, autonòmica i local pots fer una visita al web de Formar-te Espai de Futur.

Per últim, cal remarcar també que el Col·legi aportarà assessorament, expertesa i professionals per preparar els temaris generals i específics de les diferents oposicions en què la psicologia formi part del temari.

El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya celebra la signatura del conveni promogut per la nova comissionada de Desenvolupament Professional de la Junta de Govern, Elisa Micciola, i les oportunitats que genera per a les persones col·legiades i precol·legiades.

Comparteix

f

Programa de subvencions per a empreses i persones autònomes per renovar les seves solucions digitals: PIMEC t’ajuda a sol·licitar-les
Informació sobre la sessió informativa