f

El COPC girarà la quota anual de Societats Professionals el 20 de setembre

L’import de la quota és de 200 euros, que es fa efectiu en un pagament únic cada mes de setembre

Les organitzacions professionals que presten serveis de psicologia, amb seu social a Catalunya i de les quals formi part com a soci almenys un psicòleg o psicòloga col·legiat, han de constituir-se en societats professionals i registrar-se al Registre de Societats Professionals del COPC. La quota anual és de 200 euros, que es fan efectius mitjançant un únic pagament al mes de setembre de cada any.  

El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya informa que enguany girarà la quota de Societats Professionals corresponent al 2022 el dia 20 de setembre, a totes les organitzacions que formen part del registre.

Tota la informació sobre la normativa a les societats professionals és al teu abast consultant el Departament de Gestió Col·legial del COPC.


en COPC
# COPC

Comparteix

f

Abiertas las inscripciones gratuitas de la jornada 'Abordando el estigma y discriminación en la red de salud mental i en la atención primaria' de Obertament con la participación del COPC
Profesionales de la medicina, la enfermería, la psicología o la integración social se dan cita bajo el lema "Ningún síntoma de discriminación" el próximo 4 de octubre