f

La Fundació La Marató de TV3 busca projectes de recerca en salut mental

Per optar al finançament, els projectes es podran inscriure a la pàgina web ccma.cat abans del 2 de març.

Enguany La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio va aconseguir recaptar més de 9 milions d’euros destinats a la salut mental. I ara, ha arribat el moment de repartir-los!  

Així, la organització acaba d’anunciar que els projectes de recerca en aquest àmbit que vulguin optar al finançament s'hauran de presentar fins dimecres 2 de març a través de la pàgina web www.ccma.cat/tv3/marato/recerca/ajuts, on hi ha les bases i el formulari de la convocatòria, que es fa exclusivament en línia. 

Una rigorosa selecció 

Pel que fa al procediment de selecció, des de la Fundació comuniquen que els projectes candidats “seran avaluats en un rigorós procés coordinat per l'Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQUAS), del Departament de Salut, en què participaran experts d'àmbit internacional en salut mental. Aquesta avaluació permetrà determinar com es distribueixen els fons recaptats en La Marató 2021, segons l'excel·lència dels projectes presentats. El resultat de l'avaluació el farà públic el Patronat de la Fundació, a partir de la proposta de la Comissió Assessora Científica, durant l'últim trimestre del 2022”. 

Finançament per tres anys 

Els projectes seleccionats seran duts a terme durant tres anys per equips de centres d'investigació públics i d'entitats sense ànim de lucre. I passat aquest temps, la ciutadania podrà saber quin com aquesta recerca impulsada per la solidaritat ha impactat en la qualitat i l'esperança de vida de les persones que conviuen amb un problema de salut mental. 

Molta sort a totes i a tots! 

Comparteix

f

Consulta pública prèvia sobre l'Avantprojecte de llei integral de reconeixement del dret a la identitat i expressió de gènere
El Departament d'Igualtat i Feminismes espera la partipació de la ciutadania, entitats, col·lectius no constituïts formalment i d’altres agents socials