f

La Secció d’Emergències del COPC prepara una infografia per guiar els psicòlegs i psicòlogues que atenen presencialment a pacients amb ideació de suïcidi

L'objectiu és orientar l’acció del professional de la psicologia per fer front a una de les principals causes de mort d'arreu del món

La Secció d’Emergències del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya ha elaborat una infografia per guiar els professionals de la psicologia que s'encarreguen d'atendre presencialment a pacients amb ideació de suïcidi.

L'objectiu de la preparació i difusió de la infografia és orientar l’acció del psicòleg o psicòloga d'una manera visual i atractiva, i perquè tinguin present i accessibles tots els recursos i tècniques disponibles per fer front a una de les principals causes de mort d'arreu del món. 

Fes clic a la infografia Atenció presencial a pacients amb ideació de suïcidi i tingues-la present per quan necessitis tractar un cas així.

També pots consultar la infografia elaborada en llengua castellana Atención presencial a pacientes con ideación de suicidio.

Comparteix

f

¿Sabías que en las bibliotecas del COPC puedes encontrar una gran variedad de juegos terapéuticos?
Consulta el catálogo de la biblioteca y reserva los juegos terapéuticos que necesites. Ya que estás, echa y vistazo y reserva también las novedades de la semana.