f

L’obra de teatre 'El Palmeral' amb un 20% de descompte per a col·legiats i col·legiades

La promoció del Teatre Akadèmia et permet anar al teatre per 18 € del 3 al 13 de febrer.

El Teatre Akadèmia és una font inesgotable de bon teatre contemporani. L’última de les seves manifestacions és El Palmeral, una obra d’Albert Tola interpretada per David Anguera, Anna Casas, Juanma Diez, Elena Fortuny, Rodrigo García Olza, Alicia González Laá i Ruben Ametllé. La peça és un cant a la llibertat i a l’amor entre dues persones del mateix sexe, una relació a al-Àndalus, al segle XI, entre un funcionari d’una petita cort, l’historiador i poeta Abu Hassan, i un soldat anomenat Tahir. Com a conseqüència d’aquesta passió, tots dos són degollats públicament en un palmerar. L’acció discorre en els pocs minuts entre aquestes dues execucions, explicada per 7 veus plenes d’humanitat i poesia. Per a més informació, consulta el web del Teatre Akadèmia.

Els col·legiats i col·legiades del COPC poden anar a veure l’obre amb un 20% de descompte, és a dir per 18 € en lloc de 22, gràcies als COPC Descomptes. Per comprar les entrades que desitgis només et cal seguir aquest enllaç a la promoció. Tingues en compte que la promoció s’aplica del 3 al 27 de febrer.

Aprofita l’oportunitat i gaudeix de la programació cultural de Barcelona!

Comparteix

f

La Diputació de Barcelona obre una licitació de supervisors i supervisores pels equips de Serveis Socials Bàsics de la província de Barcelona
L’acord marc té per objecte la selecció d'un màxim de 32 proveïdors per al desenvolupament del programa de Supervisió d'equips de serveis socials bàsics dels ens locals de la província de Barcelona.