f

Teatrefòrum de la Comissió de Cultura amb SENSESPAI: compra l’entrada amb descompte i participa del col·loqui amb directora i actrius el proper 4 de març

L’obra que programa la Sala Flyhard, el teatre del barri de Sants de Barcelona, aprofundeix en una teràpia psicològica.

El SENSESPAI es programa del 24 de febrer al 18 d’abril a la Sala Flyhard, la sala de teatre català contemporani. L’obra fa una immersió sota la superfície de les etiquetes, els relats i les fantasies que construïm per amagar els monstres que emergeixen en una teràpia psicològica, tractant de fer una mica d'espai al sensespai de confusió que són els abusos sexuals, i transita pels límits i la fragilitat que tenim a l'hora de relacionar-nos, tractar-nos i acompanyar-nos. El muntatge posa a escena 2 actrius, una en el paper de psicòloga i l’altre en el de pacient, per mostrar diverses dimensions d’una teràpia psicològica.

Els col·legiats i col·legiades tenen una doble oportunitat el dia 4 de març. En primer lloc, comprar l’entrada a 15 euros i, en segon lloc, participar al col·loqui que es farà en finalitzar amb Lara Díez -dramaturga i directora de l'obra- Anna Pérez i Montse Morillo -actrius de l'obra- i el públic assistent. El debat serà moderat per Jaume Descarrega, coordinador de la Comissió de Cultura i vocal de la Junta de Govern del COPC.

Esperem la vostra assistència el dia 4 de març, a les 20 h. Compreu l’entrada amb descompte amb el codi “COPCAT” a la taquilla del web de la Sala Flyhard i gaudiu de la vetllada. I en cas que no pugueu, no deixeu d’anar a veure l’obra qualsevol altre dia, que segur que us agrada!

Comparteix

f

La biblioteca modifica els horaris d’atenció telefònica fins el 25 de febrer
L’horari d’atenció presencial es manté, així com l’atenció per correu electrònic.