f

Teatrefòrum el 6 de març a El Maldà de Barcelona amb El Pont, una comèdia sobre el desamor amb la vida

La Comissió de Cultura programa un col·loqui amb la divertida trobada entre de joves que, per casualitat, coincideixen en un pont per saltar-ne i acabar amb les seves vides.

El proper 6 de març, a El Maldà de Barcelona, la Comissió de Cultura del COPC programa un teatrefòrum després de la funció de El pont, que es representa al teatre fins al 13 de març. Llorenç González i Babou Cham (intèrprets), Elena Fortuny (directora) i Elna Roca (ajudant de de direcció) i Jaume Descarrega -vocal de la Junta de Govern del COPC i coordinador de la Comissió de Cultura del Col·legi- establiran un col·loqui amb el públic assistent sobre els motius que ens poden fer reconnectar amb la vida i sobre com afrontem des de l'humor les  situacions límit.

El pont planteja una trama en què dos homes es troben en un pont sota la lluna amb idèntiques intencions de llançar-se daltabaix. En una sèrie d’embats hilarants les seves ganes de matar-se faran aflorar coincidències inquietants i connectaran els dos personatges d’una manera tan imprevista com sorprenent. La comèdia, de Laurent Van Wetter, ha estat traduïda al català per Albert Tola i portada a escena per Elena Fortuny.

Totes les persones que vulguin analitzar la psicologia humana a partir d’una peça cultural tenen una ocasió immillorable el proper 6 de març. Premeu aquest enllaç a la taquilla del teatre, escolliu el dia i recordeu que després de la funció (que comença a les 19 h) teniu un privilegiat col·loqui d’una mitja hora de durada. 

La Comissió de Cultura del COPC us hi espera!


Comparteix

f

Els nostres fills, una obra sobre la sostenibilitat planetària i la incertesa sobre el futur, contextualitza el proper teatrefòrum del COPC a Barcelona
L’obra, amb un 20% de descompte per a persones col·legiades del 17 al 27 de març, es representa al Teatre Akadèmia sota la direcció de Marta Gil.