f

trt

Es recomana a totes les persones usuàries que revisin les seves dades personals

El Col·legi Oficial de Psicologia comparteix una petita guia per facilitar l'accés a l'àrea privada del nou web corporatiu, així com algunes recomanacions relacionades amb les dades personals de cada usuari.

En primer lloc, cada persona usuària ha d'accedir a la seva àrea privada clicant el botó d'accés ubicat en el marge superior dret del web.

[L'enllaç per realitzar l'accés inicial s'enviarà via email a cada usuari o usuària durant el dia d'avui (3 de febrer) ].


Un cop iniciada la sessió amb l’usuari i contrasenya personal, la plataforma mostrarà l'espai d'àrea privada en què es poden consultar els diferents apartats.

Recomanem, abans de realitzar qualsevol gestió o sol·licitud, que cada persona usuària revisi les seves dades personals. Es poden consultar i editar en cas que sigui necessari seguint les indicacions següents:

  • Apartat tràmits i sol·licituds > Modificació de dades personals > Nova sol·licitud*
    * Aquest botó permet consultar les dades actuals i editar-les en cas que sigui necessari.



D'altra banda, us recordem que podeu accedir a la vostra àrea privada de l'antiga plataforma, només per consulta, clicant el botó " Espai de consulta: antiga web del COPC" que trobareu al peu de l'àrea privada.


Us recordem també que per a qualsevol dubte podeu contactar amb els departaments a:

· Atenció col·legial: copc.b@copc.cat
· Biblioteca: biblioteca@copc.cat
· Formació: formacio@copc.cat
· Desenvolupament professional: ocupacio@copc.cat
· Seccions: seccio@copc.cat
· Comunicació: comunicacio@copc.cat

Comparteix

f

PIMEC et convida a participar a la 8ª edició del programa "Consolida't" d'assessorament i formació per a persones autònomes
Té per objectiu l'assessorament personalitzat amb una persona experta durant tot un any i la formació especialitzada per impulsar la millora de la gestió empresarial.