f

Consulta el nou programa d’activitats formatives del COPC: conté totes les formacions d’abril a juliol dissenyades pensant en tu

Escull les formacions que més valor aportaran i més t’ajudaran al teu treball diari

La primavera arriba amb el nou programa d’activitats formatives del COPC que estàveu esperant. Una vegada més, desenes d’activitats dissenyades per i per a psicòlegs i psicòlogues, per facilitar l’exercici diari de la professió, per resoldre dubtes, per aportar-hi valor. 

El Departament de Formació del COPC i les seccions del COPC segueixen esforçant-se per programar activitats de la més alta qualitat, valor afegit i oferir-les en modalitat a distància per tal que els col·legiats i col·legiades puguin seguir-les amb més facilitat i comoditat, però també amb activitats presencials per no haver de renunciar als avantatges de la presencialitat.  

D'altra banda, certes activitats -no totes- també ofereixen l’opció de seguir-les presencialment o a distància, les de modalitat híbrida. En aquestes activitats, cal escollir la modalitat presencial o a distància en el moment d’inscriure-s’hi, cosa que determina com se seguirà el dia de l’activitat. 


El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya espera que les formacions que desenvolupa el Programa d’activitats formatives del COPC d’abril a juny de 2022 siguin del vostre interès. 

Comparteix

f

El COPC, pioner en obrir la primera convocatòria de capacitació oficial d’Avaluació d'Altes Capacitats i Intervenció Educativa
Si ets professional de la psicologia educativa i et dediques a l’atenció d’altes capacitats, ja pots sol·licitar el teu reconeixement d’expertesa a través de la nova capacitació que engega el Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya.