f

Dia Internacional de l'Educació 2022: canviar el curs, transformar la societat

El COPC publica un recull de frases inspiradores i una selecció bibliogràfica sobre l'educació per ajudar a transformar el futur, el lema proposat enguany per la UNESCO.

"Si volem transformar el futur, si volem canviar el seu curs, hem de repensar l'educació. Hem de reparar les injustícies del passat i orientar la transformació digital cap a la inclusió i l'equitat. I necessitem que l'educació contribueixi plenament al desenvolupament sostenible, per exemple, integrant l'educació ambiental en tots els plans d'estudis", ha declarat Audrey Azoulay, directora General de la UNESCO, amb motiu del Dia Internacional de l'Educació.

Enguany, el lema escollit per l'organització ha estat "Canviar el curs, transformar la societat"  per mostrar les transformacions més importants que cal dur a terme per a fer realitat el dret fonamental de tots i totes a l'educació, i construir un futur més sostenible, inclusiu i pacífic.

El COPC, conscient del paper crucial de l'educació a la societat, ha publicat un recull de frases inspiradores per a pares, mares, mestres i professionals de l'educació, que podreu llegir i compartir en català i castellà.

A més, com sempre, el personal de la biblioteca ha preparat per a tots els col·legiats i col·legiades una selecció bibliogràfica amb 11 dels millors títols i dels millors experts i expertes en educació, per aprofundir en un tema tan vast com interessant (educació escolar, educació inclusiva, educació emocional, Montessori…), que ja podeu llegir en aquest enllaç gratuïtament.

Comparteix

f

El COPC presenta un nou web corporatiu
El programari informàtic de gestió col·legial també es renova en benefici de les persones col·legiades