f

Dia Mundial Trastorn Bipolar: pautes de convivència

El COPC publica un llistat de recomanacions per conviure amb una persona amb trastorn bipolar i una selecció de 10 llibres de lectura gratuïrta per saber-ne més.

El dia 30 de març celebrem el Dia Mundial del Trastorn Bipolar, una malaltia que afecta uns 144 milions de persones al món (gairebé un 2%), és a dir, més que la sida, l’esclerosis múltiple o l’esquizofrènia.

Gràcies a la col·laboració de la col·legiada Teresa Carot, psicòloga experta en aquest encara desconegut trastorn, el COPC publica un petit recull de consells útils per conviure amb una persona amb trastorn bipolar.

Per què cal informar-se? Com gestionar l’estrès familiar? Fins a quin punt cal deixar que la persona afectada prengui les seves decisions? Aquestes són algunes de les qüestions que aquest breu document intenta resoldre, tot donant pautes molt senzilles que poden ser ampliades a la consulta d'un/a professional de la psicologia.

A més, com sempre, trobareu una selecció de 10 llibres sobre el trastorn bipolar feta per l’equip de la biblioteca del COPC que els col·legiats i col·legiades podeu llegir gratis i en línia en aquest enllaç

Comparteix

f

El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya convoca eleccions ordinàries per a la renovació de la Junta de Govern del Col·legi
Les eleccions tindran lloc els dies 1  i  2 de juny de 2022