f

El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya convoca la primera edició dels Premis PsicoPhD

Prova subtitol

El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya convoca la primera edició dels Premis PsicoPhD. La finalitat d’aquests premis és la de recompensar l'esforç de psicòlegs i psicòlogues col·legiades del COPC que sota la tutela acadèmica i científica d’una universitat, hagin dut a terme una tesi doctoral conduent al grau de doctor o doctora que els hagi permès aplicar els coneixements propis de la psicologia basada en l’evidència.

Les tesis presentades i que resultin premiades podran ser de qualssevol dels àmbits del la psicologia sempre i quan es fonamentin en l’anàlisi de resultats científics propis de la disciplina.

Requisits per participar

Poden beneficiar-se d'aquests premis els autors i autores de les millors tesis doctorals en psicologia defensades entre els anys 2018 a 2021, inclòs, i per tant amb grau de doctor o doctora assolit en aquest interval d’anys.

Categories i quantia dels premis

Es concediran un total de 3 premis. L'import dels Premis PsicoPhD serà el següent:
1r Premi 2.000 €
2n Premi 1.000 €
3r Premi 500 €

Termini de presentació de les sol·licituds

El termini de presentació de sol·licituds serà del dia 02/11/2021 al 10/12/2021 inclosos. No s’acceptaran sol·licituds fora d’aquest termini.

Com participar?

La sol·licitud l'ha de presentar la persona sol·licitant, autora de la tesi, per via electrònica.
En aquest enllaç el COPC posa a disposició de les persones interessades a participar les bases de la primera edició dels Premis PsicoPhD a la millor tesi doctoral en psicologia 2018-2021.

en COPC
# COPC

Comparteix

f

Inscríbete a la primera formación para profesionales de la psicología sobre los aspectos psicológicos del diagnóstico de la enfermedad celíaca
La formación organizada por el COPC y la Associació Celíacs de Catalunya se centrará en compartir los aspectos psicológicos asociados al diagnóstico de la enfermedad celíaca y el seguimiento de la dieta sin gluten.