f

El COPC obre la convocatòria 2022 d’ajuts 0’7 per a projectes socials de cooperació al desenvolupament i/o projectes humanitaris relacionats amb l’àmbit de la psicologia

El Col·legi destina una partida pressupostària de 20.000 € a repartir entre els projectes seleccionats i la data límit de recepció de propostes serà el 8 d'abril de 2022

Un any més, el Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya obre la convocatòria d’ajuts 0’7 per a projectes socials de cooperació al desenvolupament i/o projectes humanitaris relacionats amb l’àmbit de la psicologia.  Enguany, com l'anterior, els ajuts compten amb una partida pressupostària de 20.000 euros i donen continuïtat a les condicions de les bases de participació dels anys precedents.

El termini de presentació de projectes és fins al 29 d'abril de 2022 i s’hi poden presentar projectes nacionals i internacionals. Els sol·licitants han de ser entitats sense ànim de lucre que millorin el benestar psicològic de les persones o de comunitats desafavorides, mitjançant la intervenció directa amb els beneficiaris. També és condició sine qua non que la persona responsable del projecte sigui psicòloga col·legiada i que, en cas que siguin projectes internacionals, les contraparts estiguin al país d'implantació del projecte.

Els criteris dels projectes i/o activitats d’interès públic o social elegibles són, per als projectes presentats, que:

  • S’inscriguin dins de qualsevol camp d’aplicació de la Psicologia.

  • Millorin el benestar de les persones, afavoreixin l’estat psicològic d’un grup o comunitat i/o fomentin el desenvolupament del país o col·lectiu desfavorits, mitjançant la intervenció directa amb els beneficiaris.

  • Incrementin la cooperació entre el COPC i altres entitats vinculades a la intervenció social.

  • Fomentin l’intercanvi de coneixements entre els països i/o col·lectius participants.

  • Afavoreixin la igualtat entre les persones sigui quina sigui la seva ètnia, edat, sexe, fomentant l’atenció en els col·lectius més desfavorits.

  • Representin un ajut per iniciar accions, o que donin resultats, que perdurin en el temps.

El detall concret dels criteris que han de complir les entitats per poder-s’hi presentar i el tipus de despeses que s’hi poden imputar, així com tota l’altra informació necessària, estan recollits a les bases de la convocatòria de 2022, que podeu consultar en aquest enllaç i en el document adjunt a la notícia.

Per informació general, podeu contactar amb la coordinadora de seccions del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya: seccio@copc.cat

Comparteix

f

El COPC ofereix un nou servei de supervisions clíniques
El servei està destinat a tots els col·legiats i col·legiades que dediquen la seva activitat professional a l’àmbit d’intervenció clínic o sanitari i disposen de menys de cinc anys de col·legiació.