f

El COPC permet l’ajornament de la primera part de la quota col·legial 2022 i serà possible pagar-la a l’abril

Caldrà fer la sol·licitud per correu electrònic entre els dies 1 i 10 de gener.

El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya manté activada la possibilitat d’ajornar el pagament de la primera quota col·legial 2022 gràcies a la qual les persones que així ho sol·licitin podran ajornar el pagament de la quota al mes d’abril.

Com ja va fer l'any passat, el Col·legi facilita la possibilitat d’ajornament, conscient de les dificultats derivades de l’actual context de pandèmia.

La flexibilització del termini de pagament és opcional, i cal sol·licitar-ho per correu electrònic. El període establert per realitzar la sol·licitud és de l’1 al 10 de gener.  

El Col·legi posa a disposició de persones col·legiades l’email de contacte ajornament@copc.cat, on es podrà sol·licitar l’ajornament de la quota del primer semestre entre els dies 1 i 10 de gener. Per facilitar la gestió, caldrà indicar el següent assumpte i adjuntar les dades personals del o la sol·licitant tal com s’indica a continuació:

Assumpte: Ajornament quota semestral primer semestre 22
Nom i cognoms:
Número de col·legiat/ada:

Així mateix, es recorda que ajornar el pagament no té cap càrrec addicional, interessos o cap altre tipus de cost complementari. En cas de sol·licitar l’ajornament del pagament, la primera part de la quota es cobrarà durant el mes d’abril. En el cas dels col·legiats i col·legiades que no hagin activat l’ajornament, el cobrament es realitzarà, com sempre, durant el mes de gener.

D'altra banda, cal remarcar que ajornar el pagament de la quota no implica que s'allargui el termini per sol·licitar bonificacions a la quota, que es poden sol·licitar igualment només fins el dia del 30 de desembre a les 12 h. Les bonificacions sol·licitades amb posterioritat no es tindran en compte.


en COPC
# COPC

Comparteix

f

Acomiadem el 2021: una mirada enrere
La Junta de Govern del COPC realitza un recorregut pels projectes destacats de 2021 i us desitja un bon inici d'any.