f

El COPC restringeix els horaris d’atenció presencial com una mesura per evitar l’expansió de la COVID

La seu de Barcelona només obrirà dimarts i dijous, i en horari reduït de 9 a 15 h, per fomentar el teletreball i l’atenció virtual.


El període nadalenc comporta, tradicionalment, canvis en l’horari d’atenció als col·legiats i col·legiades. Enguany, a més, les mesures i recomanacions dictaminades pel Govern per evitar l’expansió de COVID ha fet preceptiu restringir més de l’habitual els horaris d’obertura de la seu i de l’atenció presencial.

D’una banda, la seu de Barcelona del Col·legi obrirà, durant el període de festes nadalenques, els dimarts i dijous, de 9 a 15 h. Aquesta mesura permetrà seguir la recomanació de Salut de fomentar el teletreball i, d’altra banda, també fomenta que reducció de la mobilitat de col·legiats i col·legiades. Els altres dies, dilluns, dimecres i divendres, l’atenció serà per telèfon i videoconferència, en horari reduït de 9 a 15 h. Per tant, i fins la primera setmana de gener, les instal·lacions de la seu del COPC només estaran obertes els dies 28 i 30 de desembre i el 4 de gener.

D’altra banda, les delegacions territorials del COPC romandran tancades del 24 a 9 de gener.

El Col·legi espera que la situació de la pandèmia després festes sigui més favorable per ampliar l’horari d’atenció presencial.


Comparteix

f

El Col·legi Oficial de Psicologia celebra la seva Junta General Ordinària del 15 de desembre
Durant la sessió, que va comptar amb 75 participants i es va dur a terme de manera telemàtica, es van aprovar tots els punts definits en l’ordre del dia.