f

El Departament d’Educació obre dues convocatòries per al programa de suport personal i familiar a l'alumnat educativament vulnerable

Del 12 al 16 de gener es pot presentar sol·licitud a les places de tècnic i de coordinador de les Unitats d’Acompanyament i Orientació.

El Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya ha obert, el 12 de gener, dues convocatòries per al programa Unitats d’Acompanyament i Orientació (UAO), de suport personal i familiar a l'alumnat educativament vulnerable, la inscripció a les quals estarà oberta fins el diumenge 16 de gener.  

L’àmbit d’actuació de les UAO s’emmarca en l’acompanyament a l’alumnat de les etapes obligatòries (primària i secundària) que presenten dificultats en l'àmbit emocional o de salut mental amb risc d’abandonament prematur o absentisme, i les seves famílies, mitjançant l’ampliació de l’acció tutorial. La convocatòria ofereix un total de 132 places, 120 per a formar part de les UAO i 12 per a coordinar-les, que formaran part del programa durant tres cursos escolars (2021-2022, 2022-2023 i 2023-2024). Els psicòlegs i psicòlogues poden posar en valor el seu perfil en aquesta convocatòria malgrat, en tot cas, el Departament d'Educació oferirà formació específica a les persones seleccionades.

Per a més informació consulta aquest enllaç a la pàgina que ha obert el Departament, on trobareu el detall de places que s’ofereixen als diferents serveis territorials i els enllaços per presentar la sol·licitud.

Comparteix

f

L’obra de teatre 'El Palmeral' amb un 20% de descompte per a col·legiats i col·legiades
La promoció del Teatre Akadèmia et permet anar al teatre per 18 € del 3 al 13 de febrer.