f

Aquestes són les darreres ponències del 2022 del Cicle de sortides professionals de la Psicologia

El COPC va posar en marxa aquest projecte per donar a conèixer les diferents sortides professionals de la professió a través de l’experiència d'experts i expertes

El Departament de Desenvolupament Professional del COPC va posar en marxa aquesta tardor el Cicle de sortides professionals de la psicologia, un projecte que pretén donar a conèixer les diferents sortides professionals de la professió a través de l’experiència dels experts i expertes que formen part de les seccions professionals del COPC.  

Cada xerrada té una duració d’una hora i mitja, en què els i les ponents donaran a conèixer perfils molts específics de cada àrea d’intervenció.

Les properes ponències programades i amb inscripció oberta són les següents:

  • 16 de novembre: Diversitat Funcional (inscripció disponible en aquest enllaç).

  • 23 de novembre: Psicologia Coaching Organitzacional (inscripció disponible en aquest enllaç).

  • 30 de novembre: Psicologia perinatal (inscripció disponible en aquest enllaç).

Per qualsevol dubte, pots contactar amb el Departament de Desenvolupament Professional del COPC escrivint a ocupacio@copc.cat.

Comparteix

f

Giorgio Nardone imparte una conferencia en el COPC sobre el trastorno obsesivo compulsivo desde la terapia breve estratégica
Programado para el día 11 de noviembre, el acto se puede seguir de forma presencial o virtual, y es gratuito previa inscripción a la modalidad deseada.