f

El COPC organitza la 'Jornada de visibilització i reflexió sobre els processos migratoris i les seves implicacions en l'abordatge terapèutic'

Programada pel 10 de novembre, es tracta d'un acte presencial i transversal, és a dir, organitzat per les seccions de Psicologia de la Intervenció Social, Psicologia Clínica, de la Salu i Psicoteràpia i Psicologia d'Emergències.

El Grup de Treball Moviments migratoris, refugi, asil i relacions interculturals (transversal de les seccions de Psicologia Clínica, de la Salut i Psicoteràpia, Psicologia de la Intervenció Social i Psicologia d'Emergències), organitza la 'Jornada de visibilització i reflexió sobre els processos migratoris i les seves implicacions en l'abordatge terapèutic'.

L'esdeveniment es presenta com una oportunitat per a professionals que treballen en un món globalitzat per fer un taller teòricopràctic i un procés reflexiu que brindi eines de diagnòstic i aplicacions específiques per als processos migratoris.

Serà en modalitat presencial, el 10 de novembre a partir de les 9 h. A continuació, presentem el programa de la jornada:

  • 9 h Inauguració de la jornada.

  • 9:15 a 11 h “Compartint experiències migratòries". Narracions teòricoexperiencials sobre diferents processos migratoris, les seves característiques, necessitats i elements d’intervenció.

  • 11 - 11.15 h Descans.

  • 11.15 - 12.45 h Dinàmica grupal on treballarem diferents rols i tipologies d’intervenció.

  • 12.40- 13.15 h Descans i càtering.

  • 13.15- 13.45 h Plenària on posarem en comú els elements presents en processos migratoris. Treballarem amb diagnòstics diferencials i en aquells basats en narratives i experiencies més que en símptomes i conductes. Visibilitzarem així, el procés migratori com a globalitat.

  • 13.45- 14.30 h Debat final i tancament de la jornada.

Les inscripcions ja estan obertes. Podeu inscriure-us-hi fins el 3 de novembre a les 15h, seguint aquest enllaç.

Comparteix

f

Arranca el Psicurt con 'sold out' en las dos primeras actividades
El plato fuerte del festival, los pases de films sobre salud mental del 5 al 8 de octubre, también tendrán entrada libre.