f

La Jornada: Assetjament escolar. La prevenció és possible reuneix els millors experts el proper 26 de març: segueix-la presencialment o en línia

Analitzar la situació actual de la violència en entorns educatius i perspectives de futur, objectius principals del programa

El proper 26 de març, a la renovada sala de formacions de la seu de Barcelona del COPC, tindrà lloc la Jornada: Assetjament escolar. La prevenció és possible. L’acte podrà ser seguida presencialment, de forma gratuïta prèvia inscripció, o de forma virtual -en línia- igualment per persones inscrites prèviament.

L’objectiu general de la jornada és analitzar la situació actual de la violència i assetjament en entorns educatius i identificar les perspectives de futur, per a la qual cosa es comptarà amb la representació del Departament d’Educació, de representants de centres educatius, representants de les famílies i representants d’associacions. A més, també es comptarà amb la participació dels millors experts del COPC en la matèria: Andrés González, Javier Pérez i  Joaquim Serrabona, que seran acompanyats per Xavier Bastos -psicopedagog-, Belén Tascón -presidenta de les Associacions Federades de Famílies d’Alumnes de Catalunya- i Salvador Rovira, Director de l’Institut Joan Salvat Papasseit.

El programa de la jornada pretén concretar un marc general de l'assetjament a Catalunya, determinant les línies generals de la prevenció i la intervenció, integrant les  òptiques de tots els agents implicats. Podeu consultar tota la informació de la jornada en aquest tríptic. Aquest enllaç a la inscripció de la jornada us porta a l’apartat de formació del web, on podeu igualment consultar tota la infomació disponible.

Us esperem a la Jornada, ja sigui presencialment o des de casa.

Comparteix

f

La seu de Barcelona del COPC recupera els horaris presencials anteriors a la pandèmia
Els nou horari presencial és de dilluns a dijous de 9 a 19 h i divendres de 9 a 15 h.