f

Todos los psicólogos y psicólogas pueden ejercer sin mascarilla

A partir del día 5 de julio, se elimina la obligatoriedad de llevar mascarilla en centros y consultas sanitarias.


L’ús de la mascareta ha deixat de ser obligatori en centres i consultes sanitàries, farmàcies, hospitals i residències. A partir del dia 5 de juliol, data de publicació al BOE de la Orden SND/726/2023, de 4 de julio, por la que se publica el Acuerdo del Consejo de Ministros de 4 de julio de 2023, por el que se declara la finalización de la situación de crisis sanitaria ocasionada por la COVID-19, desapareix l’obligació de l’ús de mascaretes en aquells espais on encara era preceptiu, exceptuant els serveis d’urgències, les unitats de cures intensives, les sales d’operacions i els espais amb persones pacients immunodeprimides, cosa que, en principi no afecta l’exercici de la psicologia.

Per tant, la psicologia es pot exercir sense mascareta en tots els contextos i, per tant, per a tots els psicòlegs i psicòlogues no tenen l’obligatorietat d’emprar-la, tampoc els qui exerceixen en centres o consultes sanitàries.

Para conocer todo el contenido de la norma, puedes leer la Orden SND/726/2023 prement damunt l’enllaç.

Comparteix

f

El Psicurt recibe 308 cortometrajes sobre salud mental a concurso
293 obras concursarán en la Sección Oficial y 15 en la Sección Educurt, dirigida a estudiantes de la ESO, BAT y ciclos formativos.